M. art studio Slika flamingo - Baby Center spletna trgovina
0
M. art studio Slika flamingo
31,49 € 38,24 €
* NAJNIŽJA CENA V ZADNJIH 30 DNEH 38,24 €

TRENUTNA CENA

31,49 €

Velja do odprodaje zalog

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovne dni

Šifra (SKU): 1079101

  • Uokvirjen Giclée print,
  • 200 g brez-kislinski papir,
  • dimenzija: 30 x 40 cm.
Okrasite otroško sobico s prekrasnimi izdelki M. Art studio. Uokvirjeni umetniški printi s simpatičnimi vzorci bodo v prostor prinesli veselje in pozitivno energijo. 

Pomembno je, da pri otrocih spodbujamo umetniško žilico, zato so slikarski printi zagotovo nekaj, kar boste z veseljem občudovali še dolga leta. 

Izdelke slovenske umetnice Mateje Sotlar lahko takoj obesite na steno, saj imajo že pripravljene hakelce za obešanje. Uokvirjen print Giclée na 200 g brez-kislinski papir je prekrasen element, ki bo dopolnil vsak prostor. 
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.