Little Luca Ogledalo Za Nadzor Za Otroka - Sonce - Baby Center spletna trgovina
0
Little Luca Ogledalo Za Nadzor Za Otroka - Sonce
32,90 €
REDNA CENA
32,90 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 878016

  • Prisrčno ogledalo v plišu,
  • ogledalo Little Luca omogoča varen ogled dojenčka med vožnjo,
  • pritrdi se na naslon sedeža.
Otroško ogledalo Little Luca vam bo oljašalo spremljanje in nadzor nad vašim malčkom med vožnjo. Ogledalo lahko enostavno namestite na vzglavnik avtomobilskega sedeža. Tako vam in vašemu otroku pomaga, da lažje komunicirate; hkrati pa boste imeli popoln nadzor nad tem, kako se počuti vaš otrok.

Prisrčno ogledalo Little Luca pa bo zagotovo všeč tudi vašemu malčku in mu tako pomagal odvrniti pozornost, kadar bo vožnja naporna. Ogledalo je široko 20 cm, zaradi česar je dovolj velik, da v njem najde znani obrazek ali pa se vam široko nasmeje.

Vzvratno ogledalo je oblikovano tako, da med vožnjo vidite otroka, ki sedi v avtosedežu, obrnjenem v nasprotni smeri vožnje. Način namestitve omogoča, da ga uporabite tudi na vzglavniku prednjega sedeža, kadar bo otrok sedel v avtosedežih višje katergorije ali pa kot igračko doma.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015