Lisciani Knjiga za vsak dan - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Lisciani Knjiga za vsak dan
24,99 €
REDNA CENA
24,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 964221

  • Knjiga za vsak dan,
  • 48 kartonskih stranic za sestavo knjige,
  • 6 voščenk,
  • 2 stranici z nalepkami,
  • li>priloženo posebno Carotina pisalo, ki govori in sveti,
  • barvanje, ustvarjanje in učenje,
  • izdelaj več različnih knjig ali sestavi stojalo,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Igrajmo se, učimo in ustvarjajmo!

S pomočjo Knjige za vsak dan lahko otroci barvajo, ustvarjajo in se učijo. Knjiga vključuje veliko trpežnih kartonskih strani: en del strani je za barvanje, na drugem delu so vprašanja za igro s Carotina pisalom. Otroci lahko po želji sestavljajo različice knjig za vsak dan z dodajanjem strani s pomočjo edinstvene vezave knjige. Kot dodatek lahko zložijo kartonsko stojalo za shranjevanje knjigic in Carotina pisala. Stojalo lahko okrasijo z nalepkami.

Izdelaj 7 različnih knjig za vsak dan v tednu in se igraj s carotina korenčkom, riši, barvaj in razišči svet zanimivih zgodbic, odgovarjaj na vprašanja in se nauči nekaj novega, igraj se s stranicami in izdelaj več različnih knjig, sestavi stojalo za knjige.

Otrok se vsak dan v tednu nauči nekaj novega. Knjigice jim bodo pomagale spoznati naslednje teme: abeceda, barve, števila, oblike, logika, kmetija, živali in njihovi mladiči.

Vsebina kompleta: Carotina pisalo, ki govori in sveti (baterije 2x 1,5V AG13/LR44 so vključene), 48 kartonskih stranic za sestavo knjige, kartonska oprema za izdelavo stojala za hrambo knjigic, 6 voščenk, 2 stranici z nalepkami, navodila za uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015