Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lego Nexo Knights ULTIMATE Mojster zveri - 70334

Redna cena
9,99
Vrednost s popustom
5,00
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Za 8 - 14 let,
  • 65 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
ULTIMATE Mojster zveri je morda bolj eksplozivne narave - vendar je tokrat dobil v roke pravi dinamit! Vrzi palice v sovražnike ali spusti v boj nore Globline na verigah! Če boš izpil energijo sovražnikom, boš lahko naredil še več škode. Nadgradi svoje bojne sposobnosti s skeniranjem ščitov, da v svojo digitalno zbirko edinstvenih sposobnosti dodaš 3 NEXO moči ter postaneš bolj prebrisan od svojih sovražnikov v brezplačni aplikaciji LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0. Poskeniraj 3 NEXO moči: Globlinski napad, Vrtinec duhov in Eksplozivni dinamit.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.