Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lego Nexo Knights ULTIMATE Clay - 70330

Redna cena
9,99
Vrednost s popustom
5,00
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Za 7 - 14 let,
  • 72 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Zavrti meče na Ultimate Clayevem ultraoklepu, da bo sovražnike kar odneslo! Pripni 4 krila Zmaja lave in sovrage sežgi v zraku. Če ne bo šlo vse, kot želiš, se pred njihovim smrtonosnim orožjem brani z diskom varovalnega polja. Nadgradi svoje bojne sposobnosti s skeniranjem ščitov, da v svojo digitalno zbirko edinstvenih sposobnosti dodaš 3 NEXO moči ter postaneš bolj prebrisan od Jestra in zlobnih pošasti lave v brezplačni aplikaciji LEGO® NEXO KNIGHTS™: MERLOK 2.0. Poskeniraj 3 NEXO moči: Tornado mečev, Zmaj lave in Varovalno polje.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.