Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lego Nexo Knights Moltorjev razbijalec lave - 70313

Redna cena
21,99
Vrednost s popustom
15,39
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Za 8 - 14 let,
  • 187 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Dirka se začenja! Moltor hiti proti Knjigi kaosa v svojem razbijalcu lave - prav tako pa tudi Aaron Fox na svojem lebdilnem ščitu! Z ogromnimi kamnitimi pestmi razbijalca lave zvrni viteza z njegovega lebdilnega ščita. Povleci katapult in zmeči staljeno kamenje, vendar se pazi NEXO KNIGHTA in njegovega plamenečega loka! V kompletu je ščit za skeniranje z 1 NEXO močjo: kotalečo se ognjeno kroglo.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.