Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lego Nexo Knights Lanceov mehanski konj - 70312

Redna cena
21,99
Vrednost s popustom
11,00
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Za 8 - 14 let,
  • 237 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Sedi na sestavljivega mehanskega konja 2-v-1 in oddrvi v bitko! Spopadi se z zlobnim metalcem plamenov v načinu mehanskega konja ali preklopi v superhitri način turbo viteškega dvobojevalca. Premagaj sovražnika z NEXO izstreljevalniki sulic in raket ali pošlji zanesljivega Lancerobota v najgostejšo bitko, da bo opravil najtežji del - tako da si lahko ti prisvojiš zasluge! V kompletu je ščit za skeniranje z 1 NEXO močjo: vlečni žarek.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.