Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Lego Nexo Knights Lanceov mehanski konj - 70312

  • Za 8 - 14 let,
  • 237 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Sedi na sestavljivega mehanskega konja 2-v-1 in oddrvi v bitko! Spopadi se z zlobnim metalcem plamenov v načinu mehanskega konja ali preklopi v superhitri način turbo viteškega dvobojevalca. Premagaj sovražnika z NEXO izstreljevalniki sulic in raket ali pošlji zanesljivega Lancerobota v najgostejšo bitko, da bo opravil najtežji del - tako da si lahko ti prisvojiš zasluge! V kompletu je ščit za skeniranje z 1 NEXO močjo: vlečni žarek.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
BONUS NA KARTICO – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. *KLUBSKA CENA PO ODŠTETEM BONUSU – končna vrednost izdelka v akciji po odštetem bonusu. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" bonus na kartico, klubska cena po odštetem bonusu, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini.