Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lego Nexo Knights Fortrex - 70317

Redna cena
109,99
Vrednost s popustom
55,00
Velja 24.04.2018 - 06.05.2018
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Kranj Mirka Vadnova
Koper
Trebnje
Radlje ob Dravi
Spletna akcija
  • Za 9 - 14 let,
  • 1140 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ko Jestro napade Knighton, se vitezi LEGO® NEXO KNIGHTS™ zapodijo v akcijo! V napad pošlji Fortrex, ogromni kotaleči se grad 2-v-1! Nato naj se viteški motor in zračni napadalec V1 spopadeta s Pepelnim napadalcem in Tekači! Razgrni zidove, da razkriješ napredni štab in dobiš nalogo od Merloka 2.0, nato pa naredi načrt za naslednjo drzno nalogo za okroglo mizo - treba je namreč zaustaviti Jestra, ki si hoče prisvojiti Knjigo zla! V kompletu je 5 ščitov za skeniranje NEXO moči: Talna moč, Nadčloveška hitrost, Sokolov krik, Kokošja moč in Naskok.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.