Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Lego Nexo Knights Fortrex - 70317

Redna cena
109,99
  • Za 9 - 14 let,
  • 1140 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Ko Jestro napade Knighton, se vitezi LEGO® NEXO KNIGHTS™ zapodijo v akcijo! V napad pošlji Fortrex, ogromni kotaleči se grad 2-v-1! Nato naj se viteški motor in zračni napadalec V1 spopadeta s Pepelnim napadalcem in Tekači! Razgrni zidove, da razkriješ napredni štab in dobiš nalogo od Merloka 2.0, nato pa naredi načrt za naslednjo drzno nalogo za okroglo mizo - treba je namreč zaustaviti Jestra, ki si hoče prisvojiti Knjigo zla! V kompletu je 5 ščitov za skeniranje NEXO moči: Talna moč, Nadčloveška hitrost, Sokolov krik, Kokošja moč in Naskok.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.