Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Lego Nexo Knights Clayevo grmeče vozilo - 70315

Redna cena
44,99
Vrednost s popustom
22,50
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
Izdelek je na voljo v poslovalnicah:
Izdelek na voljo samo v spletni trgovini
  • Za 8 - 14 let,
  • 367 kos,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Pripravi se na ruvanje! Sproži napad zvestih Claybotov na njihovih Motorjih z meči, da bodo poiskali Pepelnega napadalca in nagajivega Tekača. V akcijo pošlji Claya Mooringtona na Mečastem dirkalniku, ki ga je mogoče odpeti, in izstreli rakete v sovražnike! Lahko Clay dokaže, da je vreden biti vitez LEGO® NEXO KNIGHTS™ in zaščititi kraljestvo Knighton? V kompletu so 3 ščiti za skeniranje NEXO moči: Udarna strela, Feniksov plamen in Sluzasti udar.

LEGO NEXO KNIGHTS - ČASTNI KODEKS

Oglejte si video predstavitev izdelka:Kako uporabljati aplikacijo:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.