Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lego Creator Raketni avtomobil za reli - 31074

  • Raketni avtomobil za reli,
  • pritisni gumb, da dvigneš pokrov, dvigni zadnjo loputo, namesti mogočni motor z raketnim pogonom in oddrvi z neznansko hitrostjo,
  • 241 kock,
  • za starost od 7 do 12 let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
V osupljivem raketnem avtomobilu za reli se zapodi skozi gozdove in čez polja! Avto je izdelan v kulski barvni kombinaciji zelene, črne in modre, ima velika zatemnjena okna, podrobno izdelano kabino z vrati, ki jih je mogoče odpreti, in perfektna modra platišča z nizkoprofilnimi pnevmatikami. Pritisni gumb, da dvigneš pokrov, dvigni zadnjo loputo, namesti mogočni motor z raketnim pogonom in oddrvi z neznansko hitrostjo! Ko boš končal dirko, lahko namesto njega sestaviš supermočni raketni tovornjak ali pa štirikolesnik za vožnjo po razdrapanem terenu. Za starost od 7 do 12 let.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.