Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lanaform Tehtnica Baby Scale

Redna cena
64,99
Artikla ni na zalogi
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana Rudnik
Slovenska Bistrica
Ljubljana Šiška
  • Izoblikovana površina za tehtanje,
  • udobna in varna,
  • funkcija tare: idealno za uporabo plenice ali brisače,
  • preprosta za čiščenje,
  • samodejni izklop,
  • opozorilo za prazno baterijo,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Zlasti če mamice dojijo, je v prvem mesecu dojenčkovega življenja pomembno preverjati, ali dojenček dobro je. Lanaform vam ponuja ergonomsko, elektronsko in zelo priročno tehtnico za dojenčke, da boste zlahka spremljali dojenčkovo težo.

S posebej izoblikovano tehtnico Baby Scale s proti zdrsnimi gumijastimi nogami lahko popolnoma varno stehtate svojega dojenčka do 5 gramov natančno.

Baby Scale je opremljena tudi s sistemom za stabilizacijo tehtanja, da lahko dojenčka stehtate tudi, ko se premika. S funkcijo »Tara« vam tehtnica omogoča udobnejše tehtanje s plenico ali brisačo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.