Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Lanaform Električni nosni aspirator 

  • Tih,
  • lahek,
  • kompakten,
  • z ergonomskim držalom,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto
Nosni aspirator Baby Nose Vacuum iz Lanaforma omogoča čiščenje nosu vašega otroka na preprost in učinkovit način. BDeluje z močnim vsesavanjem ter vzdržuje čist nos in proste poti pri vašem otroku. Uporaba električnega aspiratorja je preprosta, tiha, lahko pa ga je tudi očistiti.

Baby Nose Vacuum je zaradi svojega ohišja in zbiralne posode, ki ju je mogoče sterilizirati, zelo higieničen. Nosni aspirator je lahek, kompakten in ima ergonomsko držalo, kar omogoča prijetno in udobno uporabo - takoj ko se pokaže otrokova potreba, najsi bo doma ali na potovanju. Nosni aspirator je dobavljen z 2 nastavkoma, kar omogoča prostost po uporabi in čiščenju.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij pripomočkov.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.