Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Konfidence Plavalni jopič - navtična modra - vel. 4-5

Redna cena
34,99
Artikla ni na zalogi
  • Plavalni jopič,
  • od 16 do 21 kg,
  • izdelan iz neoprena,
  • nudi pomoč pri plavanju in lebdenju na vodi,
  • je nadomestek vseh ostalih plavalnih pripomočkov - rokavčkov, obročkov ipd.,
  • hrbtna stran je žive rumene barve in zagotavlja visoko vidljivost staršem.
KONFIDENCE izdelki so namenjeni malčkom starim od enega meseca pa vse do najstniških let, za preživljanje lepih trenutkov v vodi in ob vodi, bodisi v mrzlih dneh ali pod žgočim soncem. V teh oblačilih se bodo vaši otroci vedno počutili varno, udobno in zadovoljno.

Otroški plavalni jopiči Konfidence ima 100% UV zaščito pred soncem

Plavalni jopič za učenje plavanja Konfidence je izdelan iz neoprena, plavalcu pa zagotavljajo toplino, udobje ter občutek varnosti. S prilagodljivim plavalnim sistemom, otroku nudi pomoč pri plavanju in lebdenju na vodi, ne da bi postal od njega odvisen. Z osmimi odstranljivimi plovci, ki so integrirani okoli telesa dosežemo, da so roke proste za plavalne gibe in kretnje. S časoma ko otrok pridobiva znanje in samozavest, plovce počasi odstranjujemo. Ko odstranimo še zadnji plovec otrok praktično že samostojno plava.

Prednosti:
- Lahkotno odstranjevanje plovcev za uravnavanje vzgona
- Jopiči so narejeni iz mehkega neoprena, plavalcu pa zagotavljajo toplino, udobje ter občutek varnosti
- S prilagodljivim plavalnim sistemom, otroku nudi pomoč pri plavanju in lebdenju na vodi, ne da bi postal od njega odvisen
- Jopič omogoča mnogo pravilnejšo držo med plavanjem kot katerikoli drugi plavalni pripomoček, kar otroku olajša učenje plavanja
- Plavalni jopič je več kot plavalni pripomoček in je uporaben več let
- Ko otrok postane pravi plavalec in že zna plavati, lahko jopič še vedno uporabljamo kot neoprenski jopič, ki ohranja toploto
- Jopiči so namenjeni tako dečkom kot deklicam (unisex)
- Hrbtna stran rumene barve poskrbi za visoko vidljivost otrok
- Jopiči so na voljo tudi v večjih konfekcijskih številkah za odrasle in mladino dovršeni so tudi za starejše otroke, ki se učijo plavati, saj so alternativa rokavčkom, obroču in drugim plavalnim pripomočkom.
- Pod jopičem zagotovljena 100% UV zaščita

Jopič je nadomestek vseh ostalih plavalnih pripomočkov kot npr. rokavčkov, obročkov. Z vsemi plovci jopič otroka drži nad vodo in je v navpičnem položaju, z odvzemanjem plovcev pa se spremi naklon, za pravilen plavalni položaj.

Po priporočilih angleške, ameriške in avstralske plavalnih zveze je Konfidence jopič najbolj primeren pripomoček za učenje plavanja. Hrbtna stran je žive rumene barve in zagotavlja visoko vidljivost staršem.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.