Klups previjalna komoda Tino stars white - Baby Center spletna trgovina
0
Klups previjalna komoda Tino stars white
REDNA CENA 219,99 €
40,00 €

KLUB CENA

179,99 €

Velja od 01.03.2023 do 28.03.2023

Spletna akcija

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 1075296

  • Material: borov les, barvan MDF,
  • komoda - 3 prostorni predali za shranjevanje,
  • snemljiv del za lažje previjanje,
  • dimenzije komode: 87 x 83 x 53 cm,
  • dimenzije komode s previjalnim delom: 94 x 83 x 72 cm,
  • dimenzija previjalnega dela za previjalno podlogo: 70 x 48 cm,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Komoda Tino je idealen kos pohištva, za previjanje vašega malčka in shranjevanje pripomočkov, ki jih potrebujete zanj. Zelo preprosto odpiranje predalov zahvaljujoč ergonomskim ročajem. Je praktična in enostavna za namestitev.

o Izdelana iz barvanega MDF in iverne plošče.
o Vsebuje tri prostorne predale in enostavno snemljivi previjalni del.
o Previjalni del: Komoda je standardno opremljena s previjalnim delom, katerega dodatno opremite z mehko previjalno blazino, za previjanje. Omogoča varnejše previjanje malčka.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.