Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Klups Otroška postelja Iwo + posteljno varovalo - White

Redna cena
249,99
Vrednost s popustom
199,99
Velja 19.11.2019 - 25.11.2019
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
Spletna akcija
  • Otroška postelja Iwo + posteljno varovalo in predal,
  • bela barva,
  • dimenzije: 120 x 60 cm,
  • iz borovega lesa + pobarvan MDF,
  • ležišče po višini nastavljivo v tri položaje,
  • možno je odstraniti dve prečki v stranici,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.
Postelja Iwo, izdelana iz borovega lesa in pobarvanega MDF, višina ležišča nastavljiva v tri višine. Možnost odstranitve dveh prečk na eni  stranici, omogoča otroku, ko je dovolj velik, da sam zleze iz posteljice.

Posteljico lahko spremenite v otroško posteljo, saj lahko eno stranico popolnoma odstranite in uporabite že priloženo posteljno varovalo, ki  popolnoma ustreza posteljici.

Zahvaljujoč dodatnemu varovalu, otrok lahko dlje časa uporablja posteljico. Vključen predal pod posteljo nudi prostor za razne pripomočke in igrače, da jih lahko shranite, oziroma pospravite.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.