Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

V spletni trgovini niso prikazani vsi izdelki, ki so na voljo v poslovalnicah. Razpoložljivost velikostnih številk oblačil in obutve prosimo preverite s klicem v izbrano poslovalnico

Klein Otroška klasična metla

(SL) OPOZORILO! Izdelek je igrača in se lahko uporablja samo kot igrača. Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let zaradi majhnih delcev, ki jih otrok lahko odlomi in pogoltne (možnost zadušitve). Staršem svetujemo, da nadzorujejo otroke pri igri. Preden igračo izročite otroku odstranite vso embalažo, plastične vrečke in dodatke, kot so etikete, pentlje, sponke, vrvice ter jih ustrezno zavrzite. Shranite te informacije za kasnejšo uporabo. / (HR) UPOZORENJE! Proizvod je igračka i može se koristiti samo kao igračka. Igračka nije primjerena za djecu mlađu od 3 godine zbog sitnih dijelova koje dijete može odlomiti i progutati (opasnost od gušenja). Roditeljima savjetujemo da nadziru djecu u igri. Prije nego igračku date djetetu uklonite svu ambalažu, plastične vrećice i dodatke kao što su etikete, vrpce, spajalice, konopce te ih odgovarajuće bacite. Sačuvajte ove informacije za kasnije korištenje.
Otroška klasična metla je odličen pripomoček, s katerim lahko mamici pomagaš pri pometanju stanovanja.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.