Klein Bosch Verižna žaga - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Klein Bosch Verižna žaga
REDNA CENA
27,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 729106

  • Verižna žaga,
  • realisitičen zvok motorne žage,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Bosch motorna žaga izgleda kot pravo orodje z realističnim zvokom motorne žage. Za delovanje potrebuje baterije (3 x AA baterija, AA, LR6 / R6), ki niso vključene.

Lastnosti:
- material: plastika,
- baterije niso vključene (potrebna je 3 x AA baterija, AA, LR6 / R6).

Izdelek je igrača in se lahko uporablja samo kot igrača. Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let zaradi majhnih delcev, ki jih otrok lahko odlomi in pogoltne (možnost zadušitve). Staršem svetujemo, da nadzorujejo otroke pri igri.

>Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.