Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Klein Bosch delovna miza z izvijačem Ixolino v kovčku

Redna cena
57,99
Vrednost s popustom
46,39
Velja 12.12.2019 - 16.12.2019
Spletna akcija
  • Sestavljiva delovna miza,
  • orodje,
  • drobni pripomočki,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Vse kar potrebuješ pri delu: vrtalni strojček, klešče, žaga, izvijač, vijaki, deščice in še kaj… zato kar veselo na delo.

Klein je eden vodilnih evropskih proizvajalcev igrač, ki posnemajo "odrasli" svet. Izdelki Klein podpirajo in spodbujajo razvoj otroka na področju praktičnih znanj, inteligentnosti in družabnih veščin. Izdelki Klein so maksimalno varni, kakovostno izdelani in skrbno oblikovani, poleg tega pa otrokom nudijo ogromno vesele zabave.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.