Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Klein Baterijski vrtalnik Bosch

  • Vrhunsko delovno orodje v obliki igrače,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Vrhunsko delovno orodje, ki ga uporablja tvoj oče, je v obliki igrače sedaj na voljo tudi tebi. Posnemaj očka in se pri tem zabavaj!
Klein je eden vodilnih evropskih proizvajalcev igrač, ki posnemajo "odrasli" svet. Izdelki Klein podpirajo in spodbujajo razvoj otroka na področju praktičnih znanj, inteligentnosti in družabnih veščin. Izdelki Klein so maksimalno varni, kakovostno izdelani in skrbno oblikovani, poleg tega pa otrokom nudijo ogromno vesele zabave. Za delovanje potrebuje baterije, ki niso vključene.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
BONUS NA KARTICO – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. *KLUBSKA CENA PO ODŠTETEM BONUSU – končna vrednost izdelka v akciji po odštetem bonusu. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" bonus na kartico, klubska cena po odštetem bonusu, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini.