Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Klein Avtomat za kavo Bosch z zvokom

Redna cena
19,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana BTC
Postojna
Kamnik
Ljubljana Nama
  • Avtomat za kavo Bosch,
  • z zvokom,
  • s setom dveh kavnih skodelic s krožničkom in žličkami,
  • za 3+ let,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Kavni aparat Bosch z setom dveh kavnih skodelic s krožničkom in žličkami. Za delovanje so potrebne baterije (2 x R03-AAA), ki niso vključene.

Izdelek je igrača in se lahko uporablja samo kot igrača. Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3 let zaradi majhnih delcev, ki jih otrok lahko odlomi in pogoltne (možnost zadušitve). Staršem svetujemo, da nadzorujejo otroke pri igri.

>Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.