Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Joolz Zimska Vreča Za Voziček Pletena Zimska Vreča - Nest - Blue

Redna cena
89,99
Artikla ni na zalogi
  • barva – blue,
  • 80 x 35cm,
  • rebrasti vzorec,
  • narejena iz 100% organskega bombaža,
  • absorbira vlago in uravnava toploto,
  • GOTS in Oeko-Tex Standard100,
  • enostaven pritrdite varnostni pas skozi pleteno zimsko vrečo,
Elegantna pletena zimska vreča - Joolz Ribbed Nest v barvi Mint obdaja vašega dojenčka z udobjem. Uporabite ga lahko tako v vozičku Joolz kot v avtomobilskem sedežu.

Globalni organski tekstilni standard (GOTS)

GOTS je bil razvit s sodelovanjem vodilnih postaviteljev mednarodnih standardov z namenom opredelitve zahtev za organska vlakna, ki jih priznavajo po vsem svetu.

Pridobitev tega standarda zagotavlja organska vlakna, pri katerih so proizvajalci zagotovo uporabljali družbeno odgovorne načine pri proizvajanju njihovih vlaken, vse od pridobitve neobdelanih surovin do dokončanega izdelka. Potrošniku je tako zagotovljena verodostojno zagotovilo o organskem izdelku. Namen tega standarda je zagotoviti sledljivost, uporabo kemikalij, prijaznih do okolja in zdravja potrošnikov, zagotoviti sistem kakovosti, zmanjšanje energije in spoštovanje nekaterih socialnih meril.

Oeko-Tex Standard 100

OEKO-TEX® omogoča potrošnikom in podjetjem, da sprejemajo odgovorne odločitve, ki ščitijo naš planet za prihodnje generacije. Vsi materiali so certificirani po standardu Oeko-Tex 100, razred 1. Oeko-Tex je neodvisen sistem za testiranje in certificiranje tekstila, vmesnih in končnih izdelkov na vseh stopnjah proizvodnje. Z izbiro izdelka, izdelanega iz materialov s certifikatom Oeko-Tex, ste kot starš lahko prepričani, da je vaš dojenček obdan z materiali, ki ne vsebujejo nevarnih snovi ali škodljivih kemikalij.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.