Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Joolz Voziček 2v1 Geo Mono Tailor - Graphite

Redna cena
1.250,00
Vrednost s popustom
875,00
Velja do odprodaje zalog
Artikla ni na zalogi
  • Voziček 2v1,
  • ogrodje srebrne barve,
  • sedežni del v barvi Graphite,
  • košara v barvi Graphite,
  • kolesa srebrne barve,
  • garancija za brezhibno delovanje: 2 leti.
  • Ob nakupu vozička obvezno naročite še set dodatkov v izbrani barvi (izberite eno od 20 barv, ki so na voljo, barve naprodaj ločeno), saj osnovni voziček ne vsebuje delov vozička, ki jih dobite z nakupom seta dodatkov (ročaj, sprednje varovalo, ... - glejte dolgi opis izdelka spodaj). Dodatke naročite TUKAJ.
Izrazite svoj stil in oblikujte svoj voziček v treh enostavnih korakih. Izberite edinstveno barvo in izstopajte na ulici!

1 korak: Izberite osnovno barvo ogrodje in tekstila vozička

2. korak: Izberite barvo koles vozička

3. korak: Izberite set dodatkov za voziček, ki je na voljo v kar 20 različnih barvah

Vključena sta zimska vreča in torba za pripomočke z detajli v izbrani barvi.

Maksimalno udobje in moderen dizajn v enem


Joolz Geo Mono Tailor je primeren za enega otroka in zajema ogrodje z nakupovalno košarico, sedežni del in košaro. Če v prihodnosti pričakujete drugega otroka, potem voziček lahko enostavno dopolnite v Duo ali Twin voziček.

Odlične lastnosti vozička Joolz Geo Mono Tailor:

Udobna in široka košara:

Udobna in prostorna košara je opremljena z antiseptičnim in zračnim ležiščem. Strehica je zračna, lahko se odpre in prepusti sveži zrak. Košaro enostavno snamete iz vozička.

Visoka pozicija sedeža in košare:

Sedežni del in košara imata visok položaj, omogočata, da se staršem ni potrebno sklanjati pri polaganju in dvigovanju otroka. Poleg tega lahko voziček zapeljete k mizi, in otrok uživa skupaj z vami, ob hrani ali igri.

Ergonomski in praktičen sedež:

Ergonomsko oblikovan in praktičen sedež ima možnost obračanja in sicer proti vam ali v smeri vožnje. Je nastavljiv v tri položaje: pokončno, pol ležeče in ležeče. Ima udobno, mehko površino, je opremljen z varnostnimi pasovi, z možnostjo nastavitve.

Veliko prostora za shranjevanje:

Nakupovalna košara ima veliko prostora za shranjevanje. Je zelo primerna za uporabo v trgovini, doma ali pa med potovanjem. V njej vam bodo vaše stvari vedno pri roki.

Nadgradnja vozička:

Joolz Geo Mono Tailor je enostaven za nadgradnjo, samo dodate dodaten sedež ali košaro in že je primeren tudi za drugega otroka ali dvojčka. Preprosto nastavite drug sedež ali košaro pod zgornji sedež ali košaro.

Enostavno zlaganje in shranjevanje:

Joolz Geo Mono Tailor je mogoče enostavno zložiti skupaj s sedežem, nakupovalno košarico in celo z dvema sedežema. Ko je zložen (s sedežem ali brez), bo šel v skoraj vsak avtomobil, pod stopnice ali v omaro. Ponovna montaža je zelo preprosta.

Po višini nastavljiv ročaj:

Po višini nastavljiv ročaj daje staršem pravo mero udobja za njihovim vozičkom. Možnost regulacije vam omogoča, da višino prilagodite svoji velikosti in tako naredite uslugo svojemu hrbtu. Voziček je primeren za starše visoke od 1,5 do 2 metra.

Enoročno odstranjevanje sprednjega varovala:

Varovalo je pametno zasnovano, za maksimalno udobje pri dvigovanju otroka v ali iz sedeža ali košare. Samo kliknite na obeh straneh in sedež ali košara sta že primerna za prenašanje. Enoročno odpiranje varovala vam dodatno olajša dvigovanje.

Štirikolesno vzmetenje:

Vožnja s štirikolesnim vzmetenjem bo od zdaj naprej vedno preprosta in varna. Vaš dojenček bo sedel in mirno ter udobno spal, medtem ko boste vi gladko premagovali ovire na cesti, gozdnih poteh, v mestu ali na splošno na prostem.

Enostavno enoročno manevriranje:

Z enim otrokom in polno košaro ali z dvema otrokoma v vozičku, je Joolz Geo Mono Tailor še vedno zelo kompakten in enostaven za manevriranje. Z njim boste enostavno manevrirali skozi prehode supermarketov ali po prometni nakupovalni ulici.

Nastavljiva opora za noge:

Da bo otroku med vožnjo bolj udobno je mogoče oporo za noge nastaviti v 3. položajih. Vaš otrok bo tako lahko svoje noge popolnoma raztegnil vse do starosti 4. let.

Izberite enega od setov dodatkov za voziček Joolz Geo Mono Tailor, ki so na voljo v kar 20 različnih barvah, in poskrbite za unikaten videz vašega vozička! Naprodaj ločeno. Set dodatkov za voziček vsebuje ročaj, sprednje varovalo, epoleto ("našitek") na vozičku, zadrgo in epoleto na zimski vreči ter zadrgo in epoleto torbe za pripomočke v izbrani barvi. Barvo izberete sami! Dodatke naročite TUKAJ.

Dimenzije in teža:

- ogrodje: 8,5 kg,
- ogrodje brez koles: 5,5 kg,
- zgornji sedež: 3,3 kg,
- zgornja košara: 4,3 kg,
- spodnji sedež: 2,7 kg,
- spodnja košara: 3,3 kg,
- nakupovalna košara: 1,5 kg,
- dimenzije odprtega otroškega vozička: 83 x 60 x 93 cm,
- dimenzije zloženega otroškega vozička skupaj s sedežem in nakupovalno košaro: 97 x 60 x 42 cm,
- dimenzije zloženega otroškega vozička: 89,5 x 60 x 30,5 cm,
- dimenzije zloženega otroškega vozička brez koles: 92 x 48 x 24 cm,
- dimenzije zgornje košare: 91 x 44,5 x 38,5 cm,
dimenzije spodnje košare: 91 x 44,5 x 28 cm.

Oglejte si video predstavitev izdelka:Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij opreme.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.