Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Plavalni obroč - zvezde

Redna cena
4,49
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Novo mesto
  • Plavalni obroč - zvezde,
  • premer 91 cm,
  • na voljo v treh barvah (roza , vijola in modra),
  • željeno barvo napišite v opombo naročila,
  • priporočamo otrokom od 9 let starosti dalje,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Plavalni obroč - zvezde za vodne radosti.NA voljo v treh barvah, željenega napišitev opombe naročila. Premer obroča je 91 cm. Izdelek je primeren za otroke od 9. leta dalje.

OPOZORILA: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Vsebuje majhne dele - nevarnost zadušitve. Ne dovolite potapljanja s tem izdelkom. Ko izdelka ne uporabljate ga ne puščajte v vodi ali v bližini vode. Izdelek redno preverjajte glede puščanja in poškodb. Sledite tem navodilom, da se izognete utopitvam, ohromitvam ali ostalim resnim poškodbam. Dosledno upoštevajte vsa navodila in opozorila navedena na embalaži in na izdelku. Pred uporabo ustrezno odstranite tudi vso ostalo embalažo in dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.