Intex Napihljivo igrišče - sladoledna hiška - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Intex Napihljivo igrišče - sladoledna hiška
43,99 €
REDNA CENA
43,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 923159

  • Napihljivo igrišče sladoledna hiška,
  • velikost- napihnjeno: 127 x 102 x 97 cm,
  • za 2+ let.
Ponuja veliko priložnosti za igranje, tako da otroci vedno pridejo na svoj račun. Vaš domači vrt spremenite v čudovito igrišče z vodo: barvni bazen za otroke znamke Intex. Priporočamo otrokom od 2 leta starosti dalje.
  • Mere: približno- napihnjeno 127 x 102 x 97 cm,
  • material: vinil,
  • debelina materiala: približno 0,25 mm,
  • kapaciteta bazena: 60 l pri višini vode 13cm ( na stranico bazena).


Dodatna oprema:
  • 3 napihljive sladoledne palčke,


Opozorilo: Pred uporabo izdelka natančno preberite priložena navodila in opozorila na embalaži/izdelku. Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Izdelek postavite vedno le na tla, ne postavljajte izdelka na površine, ki niso v nivoju tal. Izdelka ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelka ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo ali notranjo uporabo. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015