Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Napihljivi sedež Hello Kitty

Redna cena
9,59
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Krško
Kamnik
Koper
  • Popolna zabava za vso družino,
  • z motivom Hello Kitty,
  • za igro v vodi ali v udobju dnevne sobe,
  • dimenzije: 66 x 42 cm,
  • maksimalna obremenitev: 35 kg
  • priporočamo otrokom od 3 do 8 let,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Napihljivi dodatki za igro v ali ob vodi zagotavljajo popolno zabavo za vso družino. Intex napihljiv sedež z motivom Hello Kitty je idealen za igro vaše princeske tako v vodi kot v udobju dnevne sobe. Primerno za starost od 3 do 8 let. Dimenzije: 66 × 42 cm. Maksimalna obremenitev: 35 kg. 
OPOZORILA ( na izdelku): Uporaba izdelka samo pod nazorom odrasle osebe. Ne držite izdelka v bližini ognja. Izdelek ni primeren za uporabo v vodi. Ne dovolite, da otroci stojijo ali skačejo na izdelek. Izdelka nikoli ne napihujte preveč. Dosledno upoštevajte vsa navodila, da bi se izognili morebitnim resnim poškodbam. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo. 

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.