Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Napihljivi igralo Jump-o-lene™ grad

Redna cena
49,99
Artikla ni na zalogi v spletni trgovini
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Izdelek ni na voljo v nobeni izmed poslovalnic
  • Napihljivi igralo jump-o-lene,
  • mehko napihljivo dno in visoke stene,
  • omogočajo varno osnovo za skakanje,
  • okvirna velikost napihnjenega izdelka: 132 cm x 132 cm x 107 cm,
  • maksimalna obremenitev 27 kg,
  • priporočamo otrokom od 3 do 6 let,
  • vedno ob nadzoru odrasel osebe.
Okvirna velikost napihnjenega izdelka: 132 cm x 132 cm x 107 cm. Grad s štirimi stolpiči je čudovito igralo za ure zabavne igre. Mehko napihljivo dno in visoke stene omogočajo varno osnovo za skakanje. Maksimalna obremenitev 27 kg. Starost od 3 do 6 let.

Opozorilo: Samo za domačo uporabo. Opozorilo. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo že v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne postavljajte igralnega bazena na beton, asfalt ali drugo trdo površino. Shranite podatke in opozorila za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.