Intex Napihljiva račka - Baby Center spletna trgovina
0
Intex Napihljiva račka
REDNA CENA
19,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 610270

  • Napihljiva račka,
  • velikost: 147x147x81 cm,
  • za na morje ali bazen,
  • ročaja bosta poskrbela, da se bo vaš otrok počutil še bolj varnega,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Intex napihljiva blazina v obliki race, idealna za sproščanje v bazenu ali na morju. Raca je zelo prostorna in ima dva trdna plastična ročaja za boljši oprijem. Priložen ji je set za popravilo manjših lukenj. Izdelana je iz kakovostnega vinila. Izdelek je primeren za otroke od 3 leta starosti dalje.

Opozorilo: Otrok mora biti pri uporabi vedno pod nadzorom odrasle osebe. Izdelka se ne sme prekomerno napihniti. Ne uporabljajte, če izdelek ni do konca napihnjen. Čistite izključno z vlažno krpo, čistila lahko poškodujejo material. Hranite v suhem in toplem prostoru. Ne držite izdelka v bližini ognja. Shranite naslov proizvajalca in navodila za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. /// POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za vse kupce. /// KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na ceno izdelka, in velja za člane kluba. /// KLUB BONUS - Vrednost, ki se obračuna na ceno izdelka in se prišteje na klubsko kartico. /// TRENUTNA CENA – Trenutno veljavna cena izdelka. /// * NAJNIŽJA CENA U ZADNJIH 30 DNEH – Najnižja cena, ki jo je imel izdelek v zadnjih 30 dneh za vse kupce na dan pričetka akcije. /// SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" - ponudba veljajo samo za nakupe v spletni trgovini, za vse kupce ali člane kluba. /// Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Cybex Platinum, Frida ter vsa začetna mleka.