Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Napihljiva Kit

Redna cena
14,99
Vrednost s popustom
12,74
Velja 14.08.2020 - 16.08.2020
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Ljubljana Šiška
Jesenice
Maribor Mercator
Spletna akcija
  • Napihljivi Kit,
  • velikost: 193 x 119 cm,
  • za na morje ali bazen,
  • ročaji bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok na napihljivem Kitu počutil še bolj varnega,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
V vsakem pravem bazenu plava napihljivi Kit - naj še v vašem. Plastična ročaja bosta poskrbela, da se bo vaš otrok na napihljivemkitu počutil še bolj varnega. Primeren za otroke od 3 leta starosti dalje. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILO: Izdelek uporabljajte samo pod nadzorom odrasle osebe. Ne držite izdelka v bližini ognja. Shranite naslov proizvajalca in navodila za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.