Intex Napihljiv igralni center z lokom - Baby Center spletna trgovina
0
Intex Napihljiv igralni center z lokom
26,99 €
REDNA CENA
26,99 €

Zaloga: Na zalogi

Dostava od 3 do 8 delovnih dni

Šifra (SKU): 604006

  • Napihljiv igralni center,
  • Igralo ima napihljivo dno,
  • mehko ograjico,
  • dve visoki ljubki žirafi ter priloženo mehko ropotuljico metuljček,
  • 130 x140 cm,
  • priporočamo otrokom od 9 do 18 mesecev,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • ni primerno za otroke mlajše od 9 mesecev.
Napihljiv igralni center je idealen za igro vašega otroka. Primerno za starost otroka od 9-18 mesecev. Igralo ima napihljivo dno, mehko ograjico, dve visoki ljubki žirafi ter priloženo mehko ropotuljico metuljček. Dimenzije 130x104 cm. Artikel je namenjen za notranjo / domačo uporabo. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe.Ni primerno za otroke mlajše od 9 mesecev.

OPOZORILA: (na embalaži): Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.
OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015