Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Igralni center - Hippo

Redna cena
44,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
Preverite zalogo po poslovalnicah:
Baby Center Nova Gorica PE20
  • Napihljiv igralni center Hippo,
  • dim.: 221 x 188 x 86 cm,
  • spuščali se bodo lahko po toboganu ali tuširali pod mavričnim tušem,
  • maksimalna obremenitev: 81kg,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Napihljivi igralni center Hippo za veliko zabave v vročih poletnih dneh. Dimenzije igralnega centra znašajo 221 x 188 x 86 cm. Že res, da sta bazen in voda že sama po sebi dovolj za nepopisno zabavo, pa vendar pomislite, kaj vse bo vašim otrokom ponudil vodni igralni center v imitaciji Povodnega konja. Spuščali se bodo lahko po toboganu ali tuširali pod mavričnim tušem. Pršenje vode enostavno nadziramo s priklopom na vrtno cev. Ventil na dnu bazena pa zagotavlja lažje praznjenje bazenske vode. Primeren za otroke od 3 leta starosti. Maksimalna obremenitev: 81kg, Debelina materiala 0,28 mm Višina vode: 15 cmVelikost: 221 x 188 x 86 cm, Volumen: 237 l (ob 90% polnitvi). Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: (na embalaži): Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.