Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Družinski bazen - Frozen

Redna cena
55,99
Akcijska cena**
27,99
Velja 20.05.2020 - 09.06.2020
  • Družinski bazen - Frozen,
  • volumen: 770 l,
  • za vodno zabavo vaših malčkov na vašem vrtu,
  • dimenzije: 262 x 175 x 56 cm,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Napihljivi bazen atraktivnih barv za vso družino. Z velikostjo 262 x 175 x 56 cm prinaša poletni užitek tako najmlajšim kot tudi odraslim. Z dvema zračnima komorama z velikim kombiniranim ventilom za hitro polnjenje in praznjenje ter širokimi zidovi, plavajoči center zagotavlja dovolj prostora za več ljudi. Ventil na dnu bazena zagotavlja lažje praznjenje bazenske vode. Debelina materiala 0,32 mm Višina vode: 36 cm Velikost: 262 x 175 x 56 cm Volumen: 770 l (ob 90% polnitvi) Priporočamo nakup pokrivala za Plavajoči center Family, ki bo ščitilo vaš bazen pred nesnago iz okolja. Priporočamo uporabo od 6. let otrokove starosti. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.