Intex Blazina - barvna - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Intex Blazina - barvna
5,43 € 6,79 €
Redna cena 6,79 €
-20%

VREDNOST S POPUSTOM

5,43 €

Velja od 16.05.2022 do 22.05.2022

Zaloga: Na zalogi

Dostava 2 do 4 delovnih dni

Šifra (SKU): 604091

  • Blazina Delux,
  • 183x 69 cm,
  • za na morje, jezero ali bazen,
  • v treh barvah,
  • želeno barvo napišite v opombe,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Elegantna napihljiva blazina z udobnim vzglavnikom za popoln počitek na gladini morja, bazena, jezera ali reke. Blazina ima integriran vzglavnik in 2 zračni komori, ki zagotavljata večjo stabilnost. Na voljo v treh barvah: rumeni, zeleni in roza. Velikost: 183 x 69 cm. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: Izdelek ne varuje pred utopitvijo. Izdelek je namenjen samo plavalcem. Izdelek ni namenjen za reševanje življenj - ni reševalni pripomoček. Nikoli ne dovolite potapljanja ali skakanja na ali iz blazine. Nikoli ne uporabljajte v močnem vetru, močnih in hitrih vodnih tokovih, na odprti vodi ali ob močnem plimovanju. Priporočena varna uporaba max 10 metrov od obale. Vedno popolnoma napihnite vse zračne komore. Izdelek držite stran od ognja. Izdelek držite stran od ognja. Ko izdelka ne uporabljate ga ne puščajte v vodi ali v bližini vode. Ne prekoračite maksimalno priporočene teže. Teža (uporabnika) naj bo enakomerno porazdeljena po celotni površini. Ne uporabljajte blazine, ki pušča. Izdelek ne uporabljajte, če ste pod vplivom alkohola. Izdelek ni primeren za uporabo-aktivnosti v tekočih vodah (reke - rafting) ali za druge ekstremne športne aktivnosti. Izdelka ne uporabljate, ko ste utrujeni. Uporabljajte le tam, kjer v vodi ni ovir in čeri. Redno preverjajte, če so čepki povsem potisnjeni v ventilčke. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Plastična vrečka ni igrača in je lahko nevarna. Da bi preprečili nevarnost zadušitve, hranite to plastično vrečko izven dosega dojenčkov in otrok. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.