Intex Bazen zvezdice - Baby Center spletna trgovina
Izberite poslovalnico za prevzem
0
Intex Bazen zvezdice
REDNA CENA
7,99 €

Artikla ni na zalogi

Šifra (SKU): 604088

  • Bazen zvezdice,
  • volumen: 150 l,
  • za vodno zabavo vaših malčkov na vašem vrtu,
  • motiv zvezdice ali sadje,
  • izbrani motiv zapišite v opombe naročila,
  • dimenzije: 122x25 cm,
  • priporočamo otrokom od 2 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 2 let.
Poskrbite za nepopisno veselje vaših najmlajših ali vaše brezskrbno nedeljsko popoldne. Napihljiv bazenček je prava rešitev za učenje prvih plavalnih zamahov. Bazen ima 2 zračna obroča iz odpornega materiala, ki zagotovijo stabilnost in zaščito. Debelina materiala 0,20 mm (stena), 0,18 mm (dno bazena) Višina vode: 18 cm, Velikost: 122 x 25 cm. Volumen: 150 l (ob 90% polnitvi). Priporočamo uporabo od 2. let otrokove starosti dalje. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 2. let.

Na voljo dva motiva, izbranega zapišite v opombe naročila.

OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.
Največji strokovnjaki za otroške izdelke
100% varno spletno naročanje
Hitra dostava garantirano
Zanesljiv trgovec STL2015