Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Bazen z mehkim robom

Redna cena
19,79
Vrednost s popustom
9,89
Velja 13.08.2019 - 31.08.2019
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Bazen z mehkim robomi,
  • volumen: 790 l,
  • za vodno zabavo vaših malčkov na vašem vrtu,
  • dimenzije: 188 x 46 cm,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Intex bazen z mehkim robom je čudovit otroški bazenček, ki bo navdušil vaše malčke. Ponaša se z dvema obročoma in mehkim robom.Njegove dimenzije so 188x46 cm. Za lažje praznjenje bazena je nameščen izpustni ventil. Debelina materiala je 0,25 mm (stena), 0,20 mm (dno bazena). Višina vode 30 cm, volumen 790 l (ob 90% polnitvi). Priporočamo uporabo od 3. let otrokove starosti dalje. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.