Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Bazen Nasmejena hobotnica s strehico

Redna cena
15,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Nasmejana hobotnica s strehico,
  • napihljivo dno,
  • iz vinila,
  • dim.: 102 x 104 cm,
  • priporočamo otrokom od 1 do 3 let,
  • vedno ob nadzoru odrasel osebe.
Bazen nasmejena hobotnica s strehico iz vinila za zabavo na vašem vrtu ima napihljivo dno. Dimenzije bazena znašajo 102 x 104 cm.

Opozorilo: Samo za domačo uporabo. Opozorilo. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo že v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne postavljajte igralnega bazena na beton, asfalt ali drugo trdo površino. Shranite podatke in opozorila za morebitno kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.