Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex Bazen kit

Redna cena
29,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Bazen kit,
  • volumen: 230 l,
  • za vodno zabavo vaših malčkov na vašem vrtu,
  • dimenzije: 163 x 107 x 46 cm,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Kakovostni otroški bazen,z morskim motivom na dnu bo vsekakor razveseljeval vašega otroka.. Ekstra široke stranice s pisanimi motivi so le nekatere izmed prednosti, ki jih ponuja ta bazen. Za lažje praznjenje bazena je nameščen izpustni ventil. .Debelina materiala: 0,30 mm, Višina vode: 28 cm, Velikost: 163 x 107 x 46 cm , Volumen: 230l (ob 90% polnitvi). Priporočemo uporabo od 3. let otrokove starosti dalje. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe.

OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

OPOZORILA: Izdelek se lahko uporablja samo pod nadzorom odrasle osebe. Nikoli ne puščajte otroka brez nadzora - nevarnost utopitve. Otroci se lahko utopijo v zelo majhni količini vode. Izpraznite bazen, ko ni v uporabi. Ne uporabljajte v bližini ognja. Izdelek ne smete postaviti na beton, asfalt ali na kakšno drugo trdo podlago. Namenjeno samo domači uporabi. Za zunanjo uporabo.

OPOZORILO NA IZDELKU: Otroka nikoli ne pustite brez nadzora - nevarnost utopitve. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Obliž za popravila - Pred popravilom očistite površino in pritisnite obliž na poškodovani del. Z napihovanjem izdelka počakajte 30 minut. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.