Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Intex 58752EU blazina Pizza kos 175 x 145cm

Redna cena
21,99
Akcijska cena**
14,99
Velja 20.05.2020 - 09.06.2020
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Napihljiva blazina Pizza kos,
  • za na morje ali bazen,
  • priporočamo otrokom od 3 let dalje,
  • izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe,
  • realistično oblikovanje, hitro napihovanje in enostavno shranjevanje,
  • dim.: 175 x 145 cm,
  • 4 priključki za medsebojno povezavo delcev pizze,
  • OPOZORILO: Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.
Za uživanje med prijatelji in družino! Mladi in stari se ne morejo upreti skušnjavi napihljive pizze. Vzemite svoj delež pizze na plažo ali bazen za ure zabave. In za še več zabave zberite do 8 delov, da oblikujete ogromno pico. Montaža bo zaradi svojih štirih integriranih priključkov lažja in hitrejša. Primerna za otroke od 3 let starosti dalje. Izdelek naj se uporablja pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

OPOZORILA: Izdelek ne varuje pred utopitvijo. Izdelek se lahko uporablja samo pod stalnim nadzorom odrasle osebe. Vedno popolnoma napihnite vse zračne komore. Priporočeno je, da odrasle osebe (učitelji, trenerji ali izkušeni plavalci) prikažejo pravilno uporabo deske mlajšim otrokom. Deska ni reševalni pripomoček. Izdelek držite stran od ognja. Redno preverjajte šive, da niso izrabljeni ali pretrgani. Redno preverjajte, če so čepki povsem potisnjeni v ventilčke. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo in jo ustrezno zavrzite. Shranite navodila in naslov proizvajalca za kasnejšo uporabo.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.