Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Hubei Wanli Zaščitna maska z elastiko 3-slojna z elastiko

  • 3-slojna zaščitna maska z elastiko,
  • zaščita pred kapljično infekcijo,
  • za enkratno uporabo,
  • 50 kosov v pakiranju.
KIRURŠKA MASKA 3-slojna z elastiko nudi odlično zaščito pred kapljično infekcijo.

Namen uporabe: Ta izdelek je indiciran za obvladovanje okužb v zdravstvu.

Pri pravilni uporabi pomaga zmanjševati kontaminacije, ki jih povzročajo mikroorganizmi v izdihanem zraku ter ob morebitni izpostavljenosti uporabnika krvi in telesnim tekočinam.

Opozorilo: ta maska ne zagotavlja popolne zaščite pred nalezljivimi boleznimi ali okužbami. V primeru kontaminacije s krvjo ali telesnimi tekočinami masko takoj menjajte. Ta maska ni respiratorna.

50 kosov v pakiranju

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.