Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Zdrobova kaša

  • Po 4. mesecu,
  • brezmlečna,
  • polnozrnata žita,
  • nesladkana,
  • enostavna priprava - brez kuhanja,
  • 250g.
Bio zdrobova kaša (demeter) 250g

Teža: 250g

Sestavine: demeter pšenična polnovredna moka*, vitamin B1 (po zakonu). Izvor: Evropa / **iz biološko-dinamične pridelave (Demeter).

Opis proizvoda: vsebuje gluten / brezmlečna / polnozrnata žita / lahko prebavljiva / brez dodanega sladkorja* / enostavna priprava. Primerno za začetek dohranjevanja po 4. mesecu. Možna uporaba na več načinov: mlečna  kaša, brezmlečna kaša, sadno žitna kaša.

Kontrola: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo EU. Proizvedeno v Nemčiji

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Baselstr.11, CH-4125 RiehenDopolnilna hrana za dojenčke in otroke. Možna uporaba na več načinov: za stekleničke, kot kaša, brezmlečne sadne kaše. V Holle Bio zdrobovi kaši so polnozrnata žita predelana v enostavno prebavljivi in za dojenčke primerni obliki. Moč žita je s toploto in vlažnostjo milo dostopna in za dojenčka enostavno prebavljiva. Zaradi uporabe polnih zrn ostanejo hranilne snovi in učinkovine kalčka v glavnem ohranjene. Kvaliteta te visoko kakovostne dojenčkove hrane je od pridelave do gotove hrane kontrolirana po strogih smernicah biološko-dinamične pridelave. Zraven odpovedi po kemično-sintetični obdelavi rastlin in uporabi hitrega gnojila, upošteva kmetovalec lastnosti vsake rastline in živali. Tako naravno pridelana hrana deluje poživljajoče in krepilno, kar je še posebej dobro za dojenčke in majhne otroke.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.