Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Sadna kašica - jabolko in banana 125g

Redna cena
1,29
  • BIO Demeter,
  • 125 g,
  • brez glutena,
  • od 4. meseca dalje.

Opis: Sadna kaša, dopolnilna hrana za dojenčke / majhne otroke •NE vsebuje glutena • brez dodanega sladkorja(vsebuje naravno prisotne sladkorje).

Sestavine: jabolko* 80%, banana* 20%/*iz biološko-dinamične pridelave (Demeter).

Proizvedeno v EU/Slovaška.

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Švica.

Kontrola: SK-BIO -002. Kmetijstvo EU in kmetijstvo izven EU.


Otroška hrana znamke Holle je št. 1 in ji zaupajo mamice v 41 državah sveta, vedno več mamic pa tudi v Sloveniji. Holle je 1. podjetje na svetu, ki se je začelo ukvarjati z zdravo prehrano za dojenčke iz kontrolirane biološke pridelave (bio)že davnega leta 1933. Kot 1. podjetje je leta 1951 pridobilo celo demeter certifikat (pomeni več kot bio), največ kar lahko ponudi zdrava prehrana. Za dobro počutje vašega dojenčka so pri švicarski otroški hrani Holle na prvem mestu vedno kvaliteta in naravnost.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.