Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Prosena mlečna kaša

Redna cena
3,99
Artikla ni na zalogi
  • Po 4. mesecu,
  • brez glutena,
  • polnozrnato proso,
  • brez dodanega sladkorja,
  • enostavna priprava brez kuhanja,
  • 250g.

Prosena kaša z rižem BREZ GLUTENA 250g

Teža: 250g

Sestavine: polnozrnata prosena moka* 75%, riževa polnovredna moka 25%, vitamin B1 (po zakonu).*iz kontrolirane ekološke pridelave

Opis proizvoda: brez glutena / brezmlečna / brez dodanega sladkorja* / polnozrnata žita / enostavna priprava / lahko prebavljiva *vsebuje naravno prisotne sladkorje; brez laktoze. Primerno za začetek dohranjevanja po 4. mesecu. Možna uporaba kaše na več načinov: kot polmlečna kaša, za stekleničke, kot mlečna kaša, kot brezmlečna kaša.


Dopolnilna hrana za dojenčke in otroke. Možna uporaba na več načinov: za stekleničke, kot kaša, brezmlečne sadne kaše. V Holle Bio proseni kaši so polnozrnata žita predelana v enostavno prebavljivi in za dojenčke primerni obliki. Moč žita je s toploto in vlažnostjo milo dostopna in za dojenčka enostavno prebavljiva. Zaradi uporabe polnih zrn ostanejo hranilne snovi in učinkovine kalčka v glavnem ohranjene. Kvaliteta te visoko kakovostne dojenčkove hrane je od pridelave do gotove hrane kontrolirana po strogih smernicah biološko-dinamične pridelave. Zraven odpovedi po kemično-sintetični obdelavi rastlin in uporabi hitrega gnojila, upošteva kmetovalec lastnosti vsake rastline in živali. Tako naravno pridelana hrana deluje poživljajoče in krepilno, kar je še posebej dobro za dojenčke in majhne otroke.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.