Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

Holle Mleko v prahu za dojenčke 3

  • Od 10. meseca starosti,
  • brez glutena,
  • priprava z vodo,
  • instant,
  • okusno in lahko,
  • brez dodanega sladkorja,
  • 600g.

Bio nadaljevalno mleko v prahu 3 po 10. mesecu

Neto količina: 600 g (=2x300g).

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Proizvedeno v Nemčiji.

Sestavine: Posneto mleko** (Nemčija), sirotka v prahu* delno odmineralizirana, rastlinska olja* (palmino olje*, repično olje*, sončnično olje*), posneto mleko v prahu**, škrob*, maltodextrin*, kalcijev karbonat, vitamin C, železov laktat, vitamin E, cinkov sulfat, niacin, kalcijev-D- pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D./ *iz biološke pridelave / ** iz biološko-dinamične pridelave

Opis proizvoda: BREZ GLUTENA, PRIPRAVA HRANE Z VODO, INSTANT, OKUSNO IN LAHKO, BREZ KRISTALNEGA SLADKORJA. Uporabljeno bio mleko izhaja od krav, ki so svoji vrsti primerno oskrbovane in so gojene po smernicah biološkega kmetijstva. Bio rastlinska olja zagotavljajo pomembne maščobne kisline, bio koruzni škrob in maltodextrin (iz bio koruze) ter naredijo dojenčkovo mleko v prahu gosto in nasitno.

Kontrola: DE-001-Öko-Kontrollstelle.

Otroška hrana znamke Holle je št. 1 in ji zaupajo mamice v 41 državah sveta, vedno več mamic pa tudi v Sloveniji. Holle je prvo podjetje na svetu, ki se je začelo ukvarjati z zdravo prehrano za dojenčke iz kontrolirane biološke pridelave. Za dobro počutje vašega dojenčka poskrbita kakovost in naravnost bio mleka.

KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.