Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Mleko 4 Bio

  • Od 12.meseca dalje,
  • zdravo,
  • kontrolirana biološka pridelava,
  • kakovost,
  • naravnost.

Bio nadaljevalno mleko v prahu 4 po 12. mesecu

Neto količina: 600 g.

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Švica. Proizvedeno v Nemčiji.

Sestavine: Posneto mleko** (Nemčija), sirotka v prahu* delno odmineralizirana, rastlinska olja* (palmino olje*, repično olje*, sončnično olje*), posneto mleko v prahu**, škrob*, maltodekstrin*, kalcijev karbonat*, vitamin C, natrijev klorid, kalijev klorid, železov laktat, vitamin E, cinkov sulfat, niacin, kalcijev-D-pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D / *iz ekološkega kmetijstva / **iz biološko-dinamične pridelave

Opis proizvoda: Za Holle Bio nadaljevalno mleko za majhne otroke 4 se uporablja visoko kakovostno Demeter mleko. Demeter kmetje upoštevajo specifične lastnosti rastlin in živali. Odpovejo se odstranjevanju rogov pri kravah. Krave se pasejo na biološko-dinamično oskrbovanih pašnikih, zato krma ni obremenjena – naša garancija za visoko kvaliteto mleka v Holle mlečni prehrani. Bio rastlinska olja zagotavljajo pomembne maščobne kisline (kot je omega 3). Vsebuje tudi pomembne mikroelemente kot so kalcij, železo, jod, cink in vitamin D, ki zagotavljajo dobro podlago za uravnoteženo prehrano otroka.

Značilnosti proizvoda: nesladkano*- brez glutena – zmanjšana vsebnost beljakovin glede na potrebe otroka – z omega-3 maščobnimi kislinami iz bio rastlinskega olja. Ustreza povečujočim se prehranskim potrebam otroka. Primerno po 12. mesecu za pitje v okviru mešane prehrane (družinska prehrana) ali za pripravo kašastih obrokov.

Kontrola: DE-001-Öko-Kontrollstelle.

Otroška hrana znamke Holle je št. 1 in ji zaupajo mamice v 41 državah sveta, vedno več mamic pa tudi v Sloveniji. Holle je prvo podjetje na svetu, ki se je začelo ukvarjati z zdravo prehrano za dojenčke iz kontrolirane biološke pridelave. Za dobro počutje vašega dojenčka poskrbita kakovost in naravnost bio mleka.

KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.