Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Mleko 2 Bio

  • Zdravo,
  • kontrolirana biološka pridelava,
  • po 6. mesecu,
  • kakovost,
  • naravnost,
  • količina: 600g.

Bio nadaljevalno mleko v prahu 2 po 6. mesecu

Neto količina: 600 g (=2x300g).

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Proizvedeno v Nemčiji.

Sestavine: Posneto mleko** (Nemčija), rastlinska olja* (palmino olje*, repično olje*, sončnično olje*),sirotka v prahu* delno odmineralizirana, maltodextrin*, posneto mleko v prahu**, škrob*, kalcijev karbonat, natrijev citrat, kalijev klorid, vitamin C, kalcijev fosfat, železov laktat, vitamin E, natrijev klorid, cinkov sulfat, niacin, kalcijev-D-pantotenat, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, manganov sulfat, kalijev jodat, folna kislina, vitamin K, natrijev selenat, vitamin D / / *iz biološke pridelave / ** iz biološko-dinamične pridelave.

Opis proizvoda: BREZ GLUTENA, PRIPRAVA HRANE Z VODO, INSTANT, OKUSNO IN LAHKO, BREZ KRISTALNEGA SLADKORJA. Uporabljeno bio mleko izhaja od krav, ki so svoji vrsti primerno oskrbovane in so gojene po smernicah biološkega kmetijstva. Bio rastlinska olja zagotavljajo pomembne maščobne kisline, bio koruzni škrob in maltodextrin (iz bio koruze) ter naredijo dojenčkovo mleko v prahu gosto in nasitno.

Kontrola: DE-001-Öko-Kontrollstelle.


Otroška hrana znamke Holle je št. 1 in ji zaupajo mamice v 41 državah sveta, vedno več mamic pa tudi v Sloveniji. Holle je prvo podjetje na svetu, ki se je začelo ukvarjati z zdravo prehrano za dojenčke iz kontrolirane biološke pridelave. Za dobro počutje vašega dojenčka poskrbita kakovost in naravnost bio mleka.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.