Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Kašica - jabolko z borovnicami

Redna cena
1,49
  • Iz biološko-dinamične pridelave,
  • po 4. mesecu,
  • vsebuje gluten,
  • brez dodanega sladkorja,
  • brez mlečnih beljakovin,
  • brez sredstva za zgoščevanje,
  • nesladkan.

Neto količina: 190 g.

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Švica.

Sestavine: jabolka**(50%), voda, jabolčni gosti sok*, borovnice*(8%), riževa polnovredna moka**, limonin sok* /*iz ekološkega kmetijstva /**iz biološko-dinamične pridelave (Demeter).

Opis proizvoda: po 4. mesecu. Brez dodatnega sladkorja, brez mlečnih beljakovin, brez glutena. Dopolnilna hrana za dojenčke, majhne otroke, del mešane prehrane.

Kontrola: SK-BIO-002. Kmetijstvo EU/kmetijstvo izven EU.

Dopolnilna hrana za dojenčke, majhne otroke, del mešane prehrane. Otroška hrana znamke Holle je št. 1 in ji zaupajo mamice v 41 državah sveta, vedno več mamic pa tudi v Sloveniji. Holle je 1. podjetje na svetu, ki se je začelo ukvarjati z zdravo prehrano za dojenčke iz kontrolirane biološke pridelave (bio)že davnega leta 1933. Kot 1. podjetje je leta 1951 pridobilo celo demeter certifikat (pomeni več kot bio), največ kar lahko ponudi zdrava prehrana. Za dobro počutje vašega dojenčka so pri švicarski otroški hrani Holle na prvem mestu vedno kvaliteta in naravnost.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.