Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Kašica - banana z zdrobom

  • Po 6. mesecu,
  • brez dodatnega sladkorja,
  • brez mlečnih beljakovin,
  • vsebuje gluten,
  • brez mlečnih beljakovin,
  • vsebuje gluten,
  • 190 g.

Neto količina: 190 g.

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Švica.

Sestavine: voda, banana**21%, kuhan zdrob trde pšenice*18%,hruškov gosti sok*14%,riževa polnovredna moka**, limonin sok* /*iz ekološkega kmetijstva / **iz bio-dinamične pridelave.

Opis proizvoda: po 6. mesecu. Brez dodatnega sladkorja, brez mlečnih beljakovin, vsebuje gluten.  Dopolnilna hrana za dojenčke, majhne otroke, del mešane prehrane.

Kontrola: SK-BIO 002.


Otroška hrana znamke Holle je št. 1 in ji zaupajo mamice v 41 državah sveta, vedno več mamic pa tudi v Sloveniji. Holle je 1. podjetje na svetu, ki se je začelo ukvarjati z zdravo prehrano za dojenčke iz kontrolirane biološke pridelave (bio)že davnega leta 1933. Kot 1. podjetje je leta 1951 pridobilo celo demeter certifikat (pomeni več kot bio), največ kar lahko ponudi zdrava prehrana. Za dobro počutje vašega dojenčka so pri švicarski otroški hrani Holle na prvem mestu vedno kvaliteta in naravnost.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke, Bugaboo ter vsa začetna mleka.