Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Kaša - 3 zrna

Redna cena
3,99
  • Po 6. mesecu starosti,
  • brez glutena,
  • brezmlečna,
  • polnozrnata žita,
  • lahko prebavljiva.

Bio 3-zrna kaša BREZ GLUTENA 250g

Neto količina: 250 g.

Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Švica. Proizvedeno v Nemčiji.

Sestavine: riževa polnozrnata moka*70%, demeter koruzna moka** 20%, prosena polnozrnata moka* 10%, vitamin B1 (po zakonu). Izvor: Evropa / * iz kontrolirane ekološke pridelave/ ** iz biološko-dinamične pridelave (Demeter).

Opis proizvoda: brez glutena / brezmlečna / polnozrnata žita / lahko prebavljiva / nesladkana enostavna priprava / lahko prebavljiva. Polnozrnata dopolnilna hrana za dojenčke in otroke iz riža, koruze in prosa – nova receptura brez glutena. Možna uporaba na več načinov: mlečna kaša, brezmlečna kaša

Kontrola: DE-001-Öko-Kontrollstelle.


Polnozrnata dopolnilna hrana za dojenčke in otroke iz riža, koruze in prosa; nova receptura brez glutena. Možna uporaba na več načinov: mlečna kaša, brezmlečna kaša po 6. mesecu starosti. Kvaliteta te visoko kakovostne dojenčkove hrane je od pridelave do gotove hrane kontrolirana po strogih smernicah biološko-dinamične pridelave. 
Zraven odpovedi po kemično-sintetični obdelavi rastlin in uporabi hitrega gnojila, upošteva kmetovalec lastnosti vsake rastline in živali. Tako naravno pridelana hrana deluje poživljajoče in krepilno, kar je še posebej dobro za dojenčke in majhne otroke.
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.