Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Holle Bio kaša iz buče, koruze, in riža (demeter) po 6. mesecu, 175g

Redna cena
3,99
Dostava: 3 do 8 delovnih dni
  • Primerno za dohranjevanje po 6. mesecu,
  • možna uporaba na več načinov,
  • mlečna kaša, brezmlečna kaša, kombinirana kaša z zelenjavo,
  • upoštevajte navodila za pripravo.
Primerno za dohranjevanje po 6. mesecu. Možna uporaba na več načinov: mlečna kaša, brezmlečna kaša, kombinirana kaša z zelenjavo

Priprava-brezmlečne kaše za opoldanski obrok: zavremo 200 ml vode ter pustite ohladiti na ca. 50°C. Dodamo 5 žlic kaše. Pomešamo ter ohladimo na 37°C. Jed je gotova. Priporočamo, da dodate čajno žličko HOLLE olja.

Priprava-brezmlečne kaše z zelenjavo za opoldanski obrok:5 jušnih žlic kaše zmešamo s 100g zelenjavnega kozarčka HOLLE ali s pasirano zelenjavo. Dodamo čajno žličko olja HOLLE olja za otroke. Po potrebi dodamo prevreto vodo, ki je ohlajena na ca. 50°C. Premešamo in pustimo stati. Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova.

Priprava-mlečna kaša z mlečnim pripravkom(npr. Nadomestnim mlekom ali materinim) za večerni obrok: pripravimo 170 ml mlečnega pripravka(materinega mleka) po navodilih in dodamo 3-4 jušne žlice kaše. Ohladite na jedilno temperaturo (ca. 37°C). Jed je gotova. Pozor: Da ohranite dragocene hranljive snovi v materinem mleku, ga ne segrevajte čez 40°C.

Sestavine: pire buče* (62%), polnovredni riževi kosmiči* (19%), demeter polovredni koruzni kosmiči** (19%), vitamin B1 - tiamin (po zakonu). *iz kontrolirane biološke pridelave. **iz biološko-dinamične pridelave (Demeter).

Pomembni nasveti: Prosimo, upoštevajte navodila za pripravo. Pravilno razmerje doziranja, poskrbi za vse hranilne snovi, ki jih vaš dojenček potrebuje. Hrano zmeraj pripravite svežo. Pripravljen obrok ne segrevamo ponovno v mikrovalovni pečici. Ostanek ne uporabljajte ponovno. Za zaščito zob pred kariesom, ne pustite dojenčku, skrbimo za ustno higieno.

Kontrola: DE-ÖKO-001. Kmetijstvo EU. Proizvedeno v Nemčiji / Proizvajalec: Holle baby food GmbH, Baselstr.11, CH-4125 Riehen. Distributer: Biomi d.o.o., Rošpoh-del 135b, 2351 Kamnica, SI. | www.holle.si | Zaščiteno pred toploto, shranjeno na suhem in originalno zaprto uporabno najmanj do: odtisnjeno na dnu embalaže. Odprto vrečko porabite v 3-4 tednih. Hranite na hladnem in suhem. Pakirano pod zaščiteno atmosfero.

AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo za izdelek plača vsak kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno izdelka. KLUB CENA - Cena, ki jo za izdelek plača član kluba. POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za vse kupce. KLUB POPUST - Popust, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in velja za člane kluba. KLUB BONUS - Vrednost popusta, ki se obračuna na redno ceno izdelka, in se prišteje na klubsko kartico. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovne znamke Stokke ter vsa začetna mleka.