Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Hipp Kašica - mešana zelenjava z rižem, jagnjetino in mlekom 190g

  • 190 g,
  • po 5. mesecu starosti.
Kašica ne vsebuje glutena. Nima dodanih umetnih arom, barvil in konzervansov, prav tako je brez dodanih sredstev za zgoščevanje. Vsebuje omega-3 maščobne kisline iz ekološko pridelanega repičnega olja. Ima zelo nizko vsebnost soli/ natrija. Ne vsebuje gensko spremenjenih sestavin in nima dodanega sladkorja (naravno prisotni sladkorji). Sestavine so nežno kuhane nad paro.

Sestavine: zelenjava 56% (korenje 38%, krompir 18%), voda,  jagnjetina 8%, kuhan riž, repično olje 1,1. Iz ekološke pridelave.  Delež mesa: 15,2g.
Posrednik:HIPP d.o.o., Brnčičeva ulica 5, 1231 Ljubljana Črnuče
Poreklo:  Madžarska
BONUS NA KARTICO – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. *KLUBSKA CENA PO ODŠTETEM BONUSU – končna vrednost izdelka v akciji po odštetem bonusu. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" bonus na kartico, klubska cena po odštetem bonusu, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini.