Brskaj po izdelkih

Brskaj po vsebinah

logo-1.gif

Hipp Kašica - jabolko z gozdnimi sadeži

  • 125g,
  • brez dodatnega sladkorja,
  • ne vsebujejo glutena dodanih arom in barvil konzervansov.
Hippove sadne kašice so dobrega okusa in so vam v oporo pri pripravi zdravega in okusnega obroka. HiPP sadne kašice so brez dodanih sladkorjev, vsebujejo samo sladkost sadja, ne vsebujejo glutena, dodanih arom in barvil, konzervansov in so blagega okusa. Hipp-ova otroška hrana je podvržena najstrožji kontroli pred škodljivimi snovmi.

Sestavine: sadje 94% [jabolka 45%, gozdni sadeži 23% (jagode, maline, sok aronije iz koncentrata, borovnice), jabolčni sok z nizko vsebnostjo kislin iz koncen-trata], rižev zdrob, vitamin C. Iz ekološke pridelave.
Posrednik:  Atlantic trade d.o.o., Kolinska 1, 1000 Ljubljana.
Poreklo: Madžarska.
    
KLUB BONUS – Vrednost popusta, ki se prišteje na kartico kluba Baby Center. **AKCIJSKA CENA - Cena, ki jo plača vsak kupec. V primeru, da artikel nima akcijske cene, kupec plača redno ceno. SPLETNA AKCIJA - pri izdelkih označenih z ikonico "Spletna akcija" klub bonus, akcijska cena, popust, vrednost s popustom veljajo samo za nakupe v spletni trgovini. Akcije se med seboj izključujejo. Akcije ne veljajo za izdelke blagovnih znamk Bugaboo in Stokke ter vsa začetna mleka.